Диета със зелени сокове

диета със зелени сокове

Диета със зелени сокове

Диета със зелени сокове? Този метод за отслабване е много популярен сред филмовите и музикални звезди: Дженифър Лопес, Виктория Бекъм, Гуинет Полтроу, Гуен Стефани и много други често ги виждат с чаша, пълна със зелена смес в ръцете си.

Основно, тази напитка е направена от липа, зеле, копър, магданоз, целина, спанак, ябълки и други плодове и зеленчуци с изключително зелен цвят.

Според диетолозите: такива напитки и ястия са наситени с фолиева киселина, антиоксиданти и витамин С. Зеленият сок добре премахва токсините и шлаките, подобрява стомашно-чревния тракт и метаболизма.

Такава диета може да се поддържа до три дни или за една седмица. През това време е напълно възможно да загубите до 4 килограма. Имайте предвид, че за да се постигне добро почистване на тялото и тегло, закуските трябва да бъдат полезни.

Примерна диета със зелени сокове: нека закуската се състои от грозде, ябълки, киви, или някои ядки през деня.

Отслабване с ниско съдържание на въглехидрати

На въпроса какво е най-ефективната диета, мнозина отговарят, че това е диетата с ниско съдържание на въглехидрати. Тя е без твърди ограничения за храна, помага да се отървете от наднорменото тегло. Ако се придържате към диетата доста дълго време, след няколко месеца можете да постигнете добри резултати и да махнете от себе си около 15 до 20 килограма наднорменото тегло.

Основата на диетата се състои от зеленчуци и протеини. Така протеиновите храни ще дадат на организма набор от аминокиселини и други полезни вещества. Най-често това са риба, месо, сирене, млечни и млечни продукти, плодове, ядки и т.н. Изберете най-добрите продукти в магазините, като се съсредоточите върху състава и датата на производство.

Въглехидратите в храната отсъстват. Но в същото време е важно да не се увличате и да не елиминирате напълно употребата им, тъй като това ще доведе до проблеми с кожата, косата, ноктите, общата слабост и лошото настроение. Тази диета е строго противопоказана за бременни жени, както и за кърмещи жени и хора с бъбречни заболявания.

Ако в крайна сметка сте решили да опитате и няма противопоказания за това, тогава на диета с ниско съдържание на въглехидрати диетата може да бъде както следва:

Закуска: 30 гр. твърдо сирене с ниско съдържание на мазнини, малко парче ръжен хляб, зелен чай или кафе без захар.

Обяд: варен боб, малко парче ръжен хляб, 200 гр. нискомаслена извара, кафе или чай без захар.

Вечеря: 100 гр. варено постно говеждо или риба, 1 – 2 броя пресни зеленчуци. След вечеря се препоръчва да се пие зелен чай без захар.

За по-ефективно отслабване вижте една от най-успешните хранителни добавки Еве Слим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *