Липовон и неговото действие

Липовон, както повечето хапчета за отслабване от този тип, действат директно на психическо ниво. Най-общо казано, мозъкът не подава сигнали за глад, което води до намалена консумация на храна. Някой хора прибягват дори до пълен глад за по-бързи резултати.

Това, разбира се е крайно вредно и може да доведе до проблеми със здравето от различен характер – стомашни разстройства, проблеми с кръвното и т.н. Проблемите могат да са временни но ако човекът не предприеме мерки, може да стигне до трайни увреждания на здравето си.

За да функционира тялото ни правилно то се нуждае от храна. За това преди да посегнете към хапчетата за отслабване, се информирайте добре относно тяхното действие и правилен начин на прием.

Липовон е билкова добавка, която намалява апетита и забързва метаболизма. Чувстото за глад е притъпено, енергийните нива са повишени, човек започва да се чувства лек, с добро настроение и енергия за ежедневните дейности.

И все пак, това усещане може да бъде измамно и да доведе до лоши последствия. За да бъдат избегнати те, следвайте няколко правила при приема на Липовон:

  • Хранете се – липсата на глад и апетит, ще ви подведе и така можете да забравите да се храните. Наложете си 3-4 хранения дневно, малки порции и се старйте менюто Ви да е здравословно и балансирано
  • Приемайте големи количества вода – поне 3 литра. Липовон извежда водата от организма и може да усетите сухота в устата
  • Ограничете приема на кофеин – кафе, енергийни напитки и др. Може да замените кафето с безкофеиново
  • Движете се – резултатите ще са по-впечатляващи, когато има двигателна активност. Така няма да губите и тонуса на тялото си, няма да губите мускулна тъкан, което би направило тялото Ви да изглежда вяло и отпуснато

Води ли Липовон до пристрастяване?

Поради ободярващият си ефект и подтискане на апетита, много хора смятат че без продукта не биха оцелели в ежедневието си. След спиране на приема, изпадат в лошо настроение, не харесват себе си, бързо се връщат към вредните си навици и връщат бързо изгубените килограми. Може да избегнете това, като намалите приема постепенно, разредете през ден, през два и в един момент ги изключете изцяло.

Не губете фокус от целта си, положете усилия да задържите вече постигнатото и не забравяйте, че най-важно е да сме здрави, тогава ще можем да бъдем и в добра форма. Едното без другото не може да съществува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *