Термогенни и липотропни фет бърнъри

Термогенни и липотропни фет бърнъри. Със сигурност всеки, който започва активни тренировки и/или някакъв вид хранителен режим, има на първо място желанието да изгори ненужните в тялото му подкожни мазнини. Това е търсен ефект поради две основни причини. Първата е, че значително ще подобри здравословният статус на човека. А втората е, че значително ще подобри неговата визия, а от там и неговот самочувствие, продуктивност и дори психическо здраве.

Fat Burners

Изгарянето на подкожните мазнини е процес, при който складираните в тялото ни подкожни мазнини, които към този момент представляват енергиен запас, започват да ни служат като енергия.  По този начин тяхното количество в тялото намалява. Този процес се нарича липолиза и е на лице, тогава когато в калорииният баланс в организмът ни е отрицатален. Тоест приемаме по-малко количество храна, отколкото изразходваме, както и когато нивата на определени хормони, като например инсулина, са ниски.

Този процес се фасилитира значително, когато на лице са умерени до интензивни физически тренировки, както и целесъобразен хранителен режим. Макар и ефективна стратегия, тренировките и хранителния режим сами по себе си не винаги са достатъчни за постигането на желаният ефект. Още по-малко, когато става дума за хора, които нямат възможността да комбинират и двата метода, по една или друга причина. В тези случай, на помощ идват продуктите за отслабване, неречени за по-кратко Фет Бърнъри. Те освен, че драстично биха повиши ефективността на спорта и правилното хранене, също биха били ефективни в борбата с подкожните мазнини и сами по себе си. Да, вече на пазара има толкова ефективни продукти, че дори не е нужно да се подлагате на диети и тренировки, за да изгубите подкожните мазнини.

Термогенни и липотропни фет бърнъри

За да можете да се ориентирате по-добре в света на термогенни и липотропни фет бърнъри, които през последните няколко години търпят невиждано развитие от гледна точка на проучвания и иновации, ще Ви представим някой от най-популярните и ефективни Фет Бърнъри на пазара днес.

Липовон

Липовон безспорно е сред най-популярните Фет Бърнъри от доста време насам. Той е липотропен фет бърнър. Тоест активните вещества във формулата му оптимизират способността на тялото ни правилно и бързо да използва подкожните мазнини, като енергия, за сметка на другите енергиини източници. Формулата му е на изцяло билкова основа. Без стимулиращо централната нервна система действие и съдържа екстракт от Худия и Гарсиния Камбоджа.

Ultra Effect

Класически липотропен Фет Бърнър. Той подобрява мастния метаболизъм и храносмилането и съдържа пълен комплекс от витамини от група Б, които са ключови за правилното функциониране на метаболизма и в частност, усвояватането и използването на енергията от храната. Във формулата е включен и Л-карнитин, който значително ускорява транспорта на мазнините. Продуктът не съдържа стимуланти и може много добре да бъде комбинират с по-силни термогенни Фет Бърнъри, за допълнителен ефект.

Slimming Lady

този продукт е уникален. Тъй като освен лек термогенен ефект, който се дължи на съдържанието на зелен чай и зелено кафе, продуктът съдържа и Форсколин. Той оптимизира функцията и здравето на щитовидната жлеза, което води до по-бърз метаболизъм.

Мейзи Танг

Безспорно един от най-търсените и използвани продукти в тази категория. Меизи Танг се е доказал, като сигурен и бърз помощник в борбата с наднорменото тегло. Дори при хора, които не спортуват и спазват диети. Патентовата формула на продукта, води до драстична загуба на подкожни мазнини, като 6-10 кг. редукция в теглото е често срещан ефект за един курс с продукта.

Редукта

Един от двата най-силни и тъсени Фет Бърнъри. Редукта съдържа в своята формула комбинация от Сибутрамин, Кофеин и Апирин. Те заедно създават мощен и продължителен термогенен ефект, подтискат апетита и повишават енергията за целия ден. Сибутраминът е сред най-потентните агенти, когато стане въпрос за таргетирано изгаряне на подкожните мазнини.

Редуктил

Както при Редукта, в Редуктил основното активно вещество е Сибутрамин. Тук във формулата още са добавени Хром и Витамин Ц. С Редуктил, освен силният термогенен ефект, намаленият апетит и високите нива на енергия, ще получите и качествен контрол върху нивата на кръвната захар. Както и подобрена функция на имунната система, благодарение на Хрома и Витамин Ц. Стимулацията върху централната нервна система е по-ниска в сравнение с Редукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *