Хапчета за отслабване

Липовон или редуктил?

Липовон или друго? Хапчетата за отслабване – какво трябва да знаем?

Всички искаме бързи и трайни резултати в отслабването, нали? Много често хора прибягват до прием на различни хапчета с цел отслабване без особени усилия. Повечето получават резултат, бързо сваляне на тегло, загуба на апетит и т.н., но всяко нещо има своята цена. Каква е тя в конкретния случай?

Бързото отслабване никога не е трайно

Не може да очаквате резултати, които  да се задържат за дълго. Тук ефекта йо-йо е неизбежен. Ако няма подходящ хранителен и тренировъчен режим, не можем да очакваме добър резултат, просто нещата не се получават по този начин. Ако все пак сте решили да приемате хапчета като Липовон или Евеслим за да подпомогнете отслабването, задължително ги комбинирайте с тренировъчен и хранителен режим.

Рискове за здравето (при хапчета за отслабване)

На пазара се срещат много различни предложения  под формата на таблетки, сиропи, бонбони, дъвки за отслабване. Но често те крият рискове за здравето. Някои от тях са с високо съдържание на кофеин и таурин, което може да бъде опасно за хора със сърдечни заболявания и проблеми с кръвното. Ако имате един от следните проблеми, задължително се консултирайте с лекар, преди прием на хапчета за отслабване:

  • Бременна сте
  • Кърмите
  • Сърдечни проблеми
  • Ниско/високо кръвно
  • Стомашни проблеми
  • Еректилна дисфунция
  • Непоносимост към някоя от съставките
  • Депресивни състояния
  • Психични проблеми
  • Заболявания на щитовидната жлеза
  • Други

Липовон и хапчетата за отслабване

Един от най-честите ефекти на хапчетата за отслабване е рязкото намаляване на апетита и дори пълното му изчезване. Голяма част от тях действат на психическо ниво и подтискат чувството за глад. Мозъкът не подава сигнали за глад и така Вие смятате, че няма нужда да се храните, което ще доведе до по-бързи резултати. Възможно е да не се храните с дни, което от своя страна, може да доведе до различни проблеми със стомаха и хранителни разстройства. Не подценявайте рисковете за здравето, когато се лишавате от храна. Как да постъпите, ако сте решили да приемате хапчета?

Хранете се дори и да не усещате глад. Тялото се нуждае от храна за да функционира правилно. Дори да не усещате глад, задължително включвайте поне три леки хранения- протеин, салата, малко въглехидрат. Така ще избегнете риска за хранително разстройство и ще подпомогнете тялото да отслабва постепенно, което ще е и по-трайно като ефект. Пийте достатъчно вода.

Пристрастяване към Липовон или друго?

Много от хапчетата имат силно ободряващ ефект, поради високото съдържение на кофеин. Карат Ви да се чувствате енергични, продуктивни и без да изпитвате глад..какво по-хубаво от това, нали? Поради този факт, много хора привикват и след спиране на приема, изпадат в лошо настроение, започват да чувстват умора и липса на продуктивност в ежедневието си. Решават да удължат приема на таблетките и неусетно се стига до форма на пристрастяване. Регулирайте приема на таблетките, няма категорични доказателства, какво е действието им при продължителен прием, за това давайте почивка на тялото си и не допускайте да станете зависими.

Ако решите да приемате хапчета за отслабване, информирайте се относно съдържанието и страничните им ефекти.

Един от продуктите с бързо и сравнително безопасно действие на пазара е Липовон. Липовон (Lipovon) е базиран на две изцяло растителни съставки. Едната е екстракт от растението Худия Гордонии ( Hoodia Gordonii ), действаща директно върху регулирането на апетита. Втората е екстракт от Гарциния Камбоджа ( Garcinia Cambogia ) която подобрява значително метаболизма. Подпомага изхвърлянето на излишната вода от организма, подтиска апетита за вредни храни и безразборно хранене, значително повишава метаболизма, което води до повишено горене на мазнини.  Дава енергия, подобрява продуктивността Ви и намалява усещането за натрупана умора. По-слаби, по-енергични и продуктивни в ежедневието си.

Друг продукт със силно изразено действие е Редуктил.

Концентрирано действие върху изгарянето на мазнини, изчистване на целулита, значително намаляване на апетита, премахване на шлаките по червата. Препоръчва се за хора със заседнало ежедневие, работещи в офис и липса на движение. Познат е още с името сибутрамин. Сибутрамин или Редуктил спада към медикаментите предназначени за трайно намаляване на теглото. То действа директно върху невротрансмитерите в мозъка. Много пациенти със затлъстяване, отбелязват значително намаляване на телесното тегло и процент мазнини. Препоръчителната доза е 1 капсула дневно, като при спазване на дозата, не се наблюдават странични ефекти.

Комбинирайте хапчета за отслабване (като Липовон, Еве Слим, Редукта или Reductil) с хранителен и тренировъчен режим, за подсилване на ефекта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *