Kак да отслабнем бързо

Забелязали ли сте, че в последно време постоянно бързаме за някъде?..

Ритъмът на съвременния живот не ни оставя да се задържим на едно място. Събитията се сменят едно след друго и ние се стараем да успеем навсякъде. Всичко искаме тук и сега. Дори да отслабнем искаме в невероятно кратки срокове. Започваме да търсим бързи методи и начини и се натъкваме на противоречия и спорове полезно ли е бързото отслабване.

Въпросът как да отслабнем бързо и без това да е за сметка на здравето става един от най-важните за деня ни

Какво да правим?

Първото и най-важно нещо е да се консултираме с лекар-специалист, за да разберем имаме ли някакви противопоказания да започнем отслабването.

Ако сте здрави и можете да си го позволите, тогава с цялата си сериозност пристъпете към намиране на подходящата за Вас бърза диета. За такива екстрени случаи са подходящи краткотрайни разтоварващи бързи диети.

Кои са важните моменти при взето решение за бързо отслабване?

  1. Определете в кое време на деня ще се храните и се придържайте към този график, без да го нарушавате. Това ще Ви помогне да се избавите от острите пристъпи на глад.
  2. Изпивайте чаша топла вода половин час преди всяко хранене. Това ще Ви даде чувство на засищане при по-малките порции храна, които ще приемате. Като говорим за водата, важно е да допълним, че е необходимо да изпивате поне по литър и половина вода на ден. Недостатъкът на вода може да докара редица неприятности за здравето, докато приемането на повече вода довежда до правилен баланс на организма и изчистването от шлаки и токсини.

Затова за да отслабнете бързо и лесно, изпивайте чаша вода веднага, щом се събудите, чаша вода преди всяко ядене и една чаша преди сън.

  1. Яжте повече сурови зеленчуци, те спомагат за намаляване на теглото и ускоряването на обмяната на веществата.
  2. Ето и още една тайна за бързо отслабване: консумирайте варена, задушена и приготвена на пара храна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *