Ефикасни хапчета за отслабване

ефикасни хапчета за отслабване

Ефикасни хапчета за отслабване – изпитани формули. По същество, тези продукти представляват  хапчета, ограничаващи апетита и същевременно действащи диуретично. Така се овладяват двата опорни момента в редуцирането на теглото – свиването на консумацията и засилено отделяне.

Хапчетета за отслабване също имат и прочистващ организма (детоксикиращ) ефект. Те също подобряват и цялостния тонус на тези, които ги приемат. Така потребителят на хапчета за отслабване става с повече енергия, с повече тонус, мотивация и настроение. Наред с това се наблюдава и ускорено изгаряне на мазнините и излишните течности.

Намаляване на апетита

Усещането за ситост и намаленият апетит са първото усещане при започването на прием на хапчетата за отслабване. Наред с този директен ефект е добре да приемате повече течности, за да прочистите организма бързо. Намаленото хранене заради по-малкия апетит ще можете да компенсирате с всякакви течности – чай, пресен сок, вода  с лимон, бъз и т.н.

Видове ефикасни хапчета за отслабване

Хапчета за отслабване

През последните години, хапчетата, хранителни добавки и чайове за отслабване станаха изключително популярни и на пазара вече има огромен брой, различни продукти. Сред чайовете много популярни са зеленият чай, чай от мента, плод глог, роза Дамасцена, коприва и зърнастец. Последните два чая имат и подчертан детокс ефект.

Зеленият чай пък има доказано действие за забързване на метаболизма и постигане на здравословно отслабване. В него се съдържат полифеноли, които са изключително мощни антиоксиданти. Те придават на зеления чай противовъзпалително, антикарциногенетично действие. Наред с чайовете за отслабване и има и други формули за слабеене.

Повечето са под формата на капсули, капки или таблетки. Те съдържат различни съставки (някои от тях са изцяло билкови, други не) и имат различно действие и продължителност на ефекта.

Изгаряне на мазнините

Изгарянето на ненужните подкожни мазнини със спорт, диета и правилна суплементация подобрява физическото, така и психическото състояние. Това е така, защото, когато изглеждате добре се увеличава Вашето самочувствие, заедно с увереността Ви.​ Изгарянето на мазнините е началото. За целта са нужни ефективни хапчета – например Редуктил или друга добавка. Може да имате желание да отслабнете ефикасно, но това е продължителен и комплексен процес. Прочете повече от нашите статии, преди да се хвърлите да купувате таблетки за слабеене.

Не е само до хранителни добавки

За да свалите килограмите, не се надявайте само на хапчетата за отслабване и детокс. Ето няколко опорни точки на бъдещия я Ви по-здравословен ден:

  1. Тренирайте поне 3 пъти седмично, тичайте, посетете фитнес залата или ходете на плуване
  2. Включете в тренировката си кардио упражнения (каране на колело)
  3. Изхвърлете полуфабрикатите от хладилника
  4. Пийте много вода, поне три литра на ден
  5. Хранете се по-често, но по малко (4-5 пъти на ден)
  6. Спрете концентрата и ограничете слабия алкохол.
  7. Пийте по две чаши зелен чай всеки ден. Той е един от добър антиоксиданти и освен че помага за слабеене, носи ползи за Вашето здраве. Приемайки зелен чай изразходвате допълнителни 80 калории дневно.

Следете и нашата Facebook страница за новости, промоции и актуални статии със съвети как да подпомогнете процеса на сваляне на килограми докато пиете хапчета за отслабване. Така следвайки тези съвети, съчетано със спорт и движение, както и контрол върху безразборното хранене ще постигнете трайно отслабване без да върнете свалените килограми след време.

Отслабването може да бъде предизвикателен процес, особено когато остаряваме. Ако имате бавен метаболизъм, борите се с апетита за храна или имате упорити мазнини, които просто няма да изчезнат, има различни хапчета за отслабване, които могат да ви помогнат.

Най-добрите хапчета за отслабване могат да ви помогнат да изгорите упоритите телесни мазнини, да засилите метаболизма, да намалите апетита за храна и да увеличите нивата на енергия. Най-хубавото е, че тези хапчета за отслабване съдържат 100% естествени съставки.

Ако сте готови най-накрая да отслабнете и да се чувствате по-уверени от всякога, ето 10-те изпитани хапчета за отслабване за 2022 г.

10 изпитани хапчета за отслабване

Хапчета за отслабване и ефикасно намаляване на апетита
1. Липовон

Липовон е топ продукт за отслабване и напълно безвреден за сваляне на точно толкова килограми колкото искате. Това става без никакви странични ефекти и допълнителни натоварвания на нервната система или цялостното Ви физическо състояние.

2. Ultra Effect

Ultra Effect са специално разработени американски капсули за отслабване. Всяка една капсула Ultra Effect съдържа ценни екстракти, извлеци и витамини, които спомагат здравословното регулиране на теглото, като същевременно Ви зареждат и с енергия.

3. Спирулина

Спирулина е синьо-зелено водорасло, с огромен потенциал при редукция на тегло и детокс процесите. Спирулина е известна като един от най-големите източници на белтъци и много други жизненоважни хранителни вещества. Добре е продуктът да се съчетава с балансирано леко хранене и редовно движение на тялото.

4. Редуктил

Reductil е един от малкото, наистина доказали се продукти на пазара за отслабване.  Tой започва да се предлага преди години от немската фармацевтична компания Abbott като лекарство за отслабване и намаляване на теглото, базирано на активната съставка Сибутрамин. Комплексното действие на Редуктил комбинира основните похвати за борба с наднормено тегло. А именно изхвърляне на задържана вода в мастните клетки, пречистване на храносмилателния тракт от шлаки и активно липотропно изгаряне на подкожните мазнини. Това е съчетано с убиване на апетита.

5. Мейзитанг

Капсулите Мейзитанг са хапчета за отслабване, чието влияние е насочено към изгаряне на всички излишни натрупани мазнини. Продукт, който бе много популярен в цял свят.

6. Ефедрин

Ефедрин се е използвал като деконгестант, като средство за лечение на ниско кръвно налягане, както и като средство за отслабване, поради мощния си термогенен ефект и ефектът му по подтискане на апетита. Това е силно средство за сваляне на килограми. Консултирайте се с диетолог.

7. Редукта

Reducta (с активна съставка Sibutramin) е интелигентно решение за всички, които искат да отслабнат трайно, сигурно, без значителни физически натоварвания и без драстично гладуване. Тези хапчета за отслабване са много ефективни, когато се съчетаят със спорт и правилно хранене.

8. Utra Fat Burner

Ultra Fat Burner (или ECA) е популярната и използвана от години формула за бързо и сигурно изгаряне на мазнините. ECA съдържа комбинация от Ефедрин, Кофеин и Аспирин, които приети заедно изграждат мощна синергия и взаймно повишават ефективността и продължителността на ефекта.

9. Slimming Lady

Slimming Lady е съставен от 100% натурален екстракт на малинови кетони, худия, гарциния камбоджа, акай бери и зелен чай. Ефикасно хапче за отслабване за жени.

10. Tiromel T3

Tiromel / Т3 е синтетична версия на един от хормоните, пройзвеждани от щитовидната жлеза. Tiromel / Т3 е един от основните хормони, които регулират обмяната на веществата в организма и има изключително важна роля в процесите на усвояване и уползотворяване на приетата с храната енергия. При приема му се консултирайте с лекар.

Ето и 2 съвета от нас:

Поглеждайте по-рядко към сладкото

Консумацията на захар, подобно на мазнините, изобщо не бива да бъде отхвърлена. Липсата на неща като шоколад например може да предизвика дисбаланс и в резултат на това последващо преяждане.

Освен това е важно да отбележим, че не всички сладки са вредни.  Съвсем условно те могат да бъдат разделени на „лоши“ и „добри“ продукти, съдържащи захар. „Добрите“ сладки са плодовете и сушените плодове, медът и други натурални продукти. Но захарта, която наричаме рафинирана, е вредна. Тялото получава рафинирана захар, например от печени продукти, десерти. Също така се крие в тестените изделия и белия хляб. Трябва да помним това и да избягваме злоупотребата с тези продукти, ако желаем наистина здравословно отслабване.

Не ядене „след шест часа“

Винаги ни е преследвал стереотипът, че яденето късно вечерта е вредно.

Не е страшно да вечеряте по-късно (особено ако трябва да се приберете от работа по-близо до полунощ). Просто не се опитвайте да си набавите достатъчно калории вечер – хапвайте по-леки неща, ферментиралите млечни продукти с ниско съдържание на мазнини, например ферментирало кисело мляко, кефир, са идеални за такова ядене. Освен това помислете за планиране на графика си разумно.

В идеалния случай трябва да приемате малки закуски поне пет до шест пъти на ден. Но ако Ви е трудно да се храните толкова често, ще са достатъчни три цели хранения. Отслабвайте здравословно.

От екипа на как-да-отслабна.com

Хапчета за отслабване имат положителен ефектПриемайки хапчетата се наблюдава повече енергия, с повече тонус, мотивация и настроение. Наред с това се наблюдава и ускорено изгаряне на мазнини и излишни течности в организма.
Първи признациУсещане за ситост и намален апетит са първото усещане при започването на прием на хапчетата за отслабване.
Приемане на зелен чай с хапчета за отслабванеПийте по две чаши зелен чай всеки ден. Той е един от добър антиоксиданти и освен че помага за слабеене, носи ползи за Вашето здраве. 
Избягвайте консумацията на захарЗахарта, която наричаме рафинирана, е вредна. Тялото получава рафинирана захар, например от печени продукти, десерти. Също така се крие в тестените изделия и белия хляб. 
Хранене след 18:00 ч.Препоръчваме да хапвате по-леки неща, млечни продукти с ниско съдържание на мазнини, например ферментирало кисело мляко, кефир, са идеални за такова ядене. 

Често задавани въпроси

Хапчетата за отслабване са хранителни добавки, които могат да ни помогнат в борбата с излишните килограми. Съдържат съставки, които имат способността да ускорят изгарянето на мазнини, забързат метаболизма, потиснат апетита за храна и имат термогенен ефект.

Не, при спазване на препоръчаните дневни дози. Въпреки това винаги прочитайте етикета на опаковката и се консултирайте с медицинско лице преди прием, особено ако имате здравословни проблеми.

Тялото често привиква със съставките. Препоръчително е да се приемат между 4/5 седмици, след което да се направи почивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *